1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Kommer snart
  3. New Toyota C-HR
EN IKON I NY SKEPNAD
Scrolla Skippa
VISSA ÄLSKAR DEN. ANDRA INTE. MEN INGEN KAN IGNORERA DEN.

HELT NYA TOYOTA C-HR

VARJE VAL RÄKNAS. VÄLJ ATT STICKA UT.

Vi ville visa hur nya Toyota C-HR väcker känslor. Vi använde en EEG-mätare som läser av känslouttryck i hjärnan. Känslorna illustrerade vi med olika färger – positiva känslor visades som varma färger, negativa som kalla. Resultatet blev en explosion av färger. Vilka känslor väcker nya Toyota C-HR hos dig?

EN IKON I NY SKEPNAD

HELT NYA TOYOTA C-HR

Den djärva blev just djärvare

Välj att uttrycka dig med nya, sofistikerade Toyota C-HR. Skapad utan regler och inspirerad av originalet som bröt mot konventionerna, ser den inte ut som någon annan bil. Med sin okonventionella design vågar nya Toyota C-HR vara annorlunda.

Designad för att sticka ut – en konceptbil för vägen
En personligt anpassad användarupplevelse – digital i varje rörelse
Elektrifierade valmöjligheter – laddhybrid och elhybrid
Fokus på hållbarhet – återvunna material och minskade utsläpp
Stil som trotsar konventioner
Unik exteriör design
Nya Toyota C-HR bryter mot alla regler. Omöjlig att ignorera, kombinerar den stilen hos en coupé med en kraftfull hållning. Den är nytänkande och innovativ, med skarpa linjer och en dynamisk profil – en konceptbil som blivit till verklighet.

Trevikt design

Precisionsskurna linjer definierar karossens kraftfulla, geometriska former och skapar en design full av rörelse.

Tvåtonslack

Den nya designen på tvåtonslacken (Bitone+) förlänger det svarta taket till bilens bakparti och följer karossens kurvor för att framhäva de uttrycksfulla proportionerna.

Infällda dörrhandtag

De infällda dörrhandtagen – som för första gången finns på en Toyota – förstärker bilens rena och skulpturlika stil.

20 tums lättmetallfälgar

Modig design kräver stora detaljer. De maskinskurna 20-tumsfälgarna på C-HR GR SPORT Premiere Edition väcker uppmärksamhet.

Banbrytande panoramatak

Panoramataket är tillverkat i termiskt effektivt glas och ger ljus och rymd utan oönskad värme.

Upptäck nya
Toyota C-HR

Specifikationerna kan variera beroende på din marknad.

Intelligent teknik
En sömlös användarupplevelse
Nya Toyota C-HR har mängder av intuitiva funktioner och erbjuder en personlig användarupplevelse som förutser dina behov. Förvandla körningen till en uppslukande upplevelse med trådlös Android Auto och Apple CarPlay, responsiv stämningsbelysning och omslutande surroundljud.

12,3 tum multimediadisplay

Toyota Smart Connects 12,3 tum stora pekskärm är kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto och ger dig världen nära till hands. I laddhybriden får du information om räckvidd och laddplatser direkt i navigationssystemet för enkel elektrifierad körning.

Digital förardisplay

Interiören definieras av teknik fokuserad på föraren. Anpassa den 12,3 tum stora digitala förardisplayen med fyra olika visningslägen: Casual, Smart, Sporty och Thought.

Intelligent stämningsbelysning

Den anpassningsbara stämningsbelysningen är en förlängning av din personlighet och erbjuder en palett med 64 färger. Se hur den skiftar för att spegla ljuset utanför och tiden på dygnet. Med Safe Exit Assist kan belysningen också lysa rött för att varna för en potentiell olycka.

Uppslukande surroundljud

Skräddarsydda JBL-högtalare levererar ett dynamiskt ljud. Metallgallren på diskanthögtalarna ger klara höga toner, medan en kraftfull subwoofer ger en definierad bas.

Ett varmt väkomnande

Nya Toyota C-HR välkomnar dig med en ljusuppvisning före varje körning. Dina personliga inställningar för förarstol och display ställs också in automatiskt.

Laddhybrid och elhybrid
Fler elektrifierade drivlinor

Nya Toyota C-HR erbjuder en rad avancerade drivlinor för att passa din livsstil. Välj mellan smidig och responsiv elhybrid eller en ny laddhybrid som kombinerar dynamisk hybridprestanda med verklig elbilskapacitet.

Laddhybrid

Toyota C-HR Laddhybrid imponerar med sitt dubbla DNA. Den erbjuder enkel elbilskörning för daglig användning och effektiv hybridelektrisk prestanda för längre resor.

Elhybrid

Femte generationens hybridteknik gör elhybriderna mer elektrifierade än någonsin med ökad prestanda, körglädje och låg bränsleförbrukning.

Toyota C-HR Laddhybrid imponerar med sitt dubbla DNA. Den erbjuder enkel elbilskörning för daglig användning och effektiv hybridelektrisk prestanda för längre resor.

Drivlina
2,0 liters laddhybrid
EV Range
66 km räckvidd eldrift*
Prestanda
Max effekt 220 hk*
Låga utsläpp
Från 19g/km CO2*

Femte generationens hybridteknik gör elhybriderna mer elektrifierade än någonsin med ökad prestanda, körglädje och låg bränsleförbrukning.

Drivlina
2,0 liter AWD-i
Prestanda
Max effekt 198 hk*
Låga utsläpp
Från 112g/km CO2*
Svar på dina frågor om hybrider

Elhybrid och laddhybrid delar en hel del teknik – med en stor skillnad. Båda byter sömlöst mellan två kraftkällor, en effektiv bensinmotor och en elmotor med ett självladdande hybridbatteri, medan laddhybriden har ett större batteri vilket möjliggör en längre räckvidd på ren el.

Toyota C-HR Laddhybrid kan köras helt på el i upp till cirka 66 km* – utsläppsfritt. Om du reser längre sträckor och batteriet tar slut, går din bil sömlöst över till att köra som en elhybrid och kombinerar bränsle och regenererad batterikraft. Allt för att ta dig hela vägen fram till din destination – bekvämt och bekymmersfritt. *Alla siffror som visas är preliminära, i väntan på slutlig WLTP-homologering.

Det finns flera sätt att ladda din laddhybrid. Du kan välja att ladda den från vanliga elnätet på ca 6,5 timmar. Ett bekvämt sätt är att ladda på natten och då många gånger till ett lägre pris. För optimal hastighet och säkerhet ger kombinationen av specialkabel och laddbox full laddning på ca 2,5 timmar – ungefär lika länge som för många mobiltelefoner (laddbox rekomenderas).

En laddhybrid kan minska utgifterna på många sätt. Med ett fulladdat batteri kan en laddhybrid klara 100 km på så lite som 1 liter bränsle. De låga CO₂-utsläppen från laddhybriderna medför ofta rabatter på väg- och tjänstebilskatter. Mindre slitage på delar som bromsbelägg och bromsskivor medför också ofta att de kan vara billigare att underhålla.

Batterierna i en laddhybrid från Toyota är konstruerade för att hålla under hela bilens livstid. Som en extra trygghet har varje batteri en garanti på fem år/100 000 km* som med en årlig hybridhälsokontroll förlänger batteriet i upp till 10 år. När bilen och batteriet nått sin fulla livslängd säkerställer vårt återvinningssystem att det hanteras säkert och ansvarsfullt. *Det som inträffar först
En pionjär inom miljöområdet
Stöd till hållbar utveckling
Nya Toyota C-HR har fokus på hållbarhet, med ökad användning av återvunna och djurfria material samt minskade koldioxidutsläpp genom viktbesparingar och nya produktionsprocesser.

Djurfria material

Nya Toyota C-HR introducerar användningen av ett nytt djurfritt material som alternativ till läder på ratten och delar av sätena.

Återvunnen plast

Jämfört med sin föregångare har den nya bilen dubbelt så mycket återvunnen plast som används i över 100 olika delar. Dessa inkluderar ett nytt tyg för sätesklädseln tillverkat av återvunna PET-flaskor (Tillgängligt på vissa utrustningsnivåer).

Lättviktsteknik

Vikten har minskats genom innovativ design, inklusive användning av höghållfast stål. Det nya panoramataket är också lättare än tidigare. Det har avancerade beläggningar som håller kvar värmen i bilen på vintern och förhindrar överhettning på sommaren.

Reservera din nya Toyota C-HR
Dramatisk och progressiv – nya Toyota C-HR är en djärv nytolkning av det banbrytande originalet. Premium, elektrifierad och med en helt egen sofistikerad stil – det här är bilen du har väntat på.