Toyota Flex Privatleasing

med Toyota Financial Services

Vad är Flex Privatleasing?
Toyota Flex Privatleasing är ett hyresalternativ där du kan få köra en helt ny bil utan att betala något i förskott. Leasingavgiften per månad är densamma under hela hyresperioden som är mellan 12 och 36 månader och avgörs av bilmodell, eventuell extrautrustning och hur många mil du förväntas att köra per år.

Hur fungerar det?
Du väljer själv modell, färg och eventuella tillval. Sen gör vi en kreditprövning och skriver ett avtal. Eftersom det är 0 kronor i kontantinsats behöver du inte tänka på att ta av sparkapitalet för att finansiera din nya bil. Dessutom slipper du oroa dig för värdeminskning eller försäljning av bilen. När avtalet löper ut lämnar du tillbaka bilen med utrustning till oss. Förutsatt att bilen har normalt slitage och körsträckan stämmer med den överenskomna tillkommer inga extra kostnader.

På vår sida Flex Privatleasing kan du välja önskad modell, göra tillval, ändra färg och se vad den totala månadskostnaden blir. När allt är klart kan du ansöka om privatleasing direkt på sajten.

/
/

Fördelar med privatleasing

Trygghet med fast ränta

Till skillnad från flera andra märken erbjuder vi fast ränta till våra kunder. Det gör att månadskostnaden förblir densamma under hela leasingperioden och inte svänger från månad till månad. Det enda som kan påverka kostnaden är ändrad körsträcka.

1500 mil / år

Med Toyota Flex Privatleasing ingår 1500 mil per år. Det är vanligt hos andra aktörer att 1000 mil istället är standard. För att addera 500 mil kan det kosta ca 330 kr mer per månad. Men det slipper du tänka på med Toyota.

Service & vägassistans ingår

Med Toyota Flex Privatleasing ingår service som du bör genomföra regelbundet, samt vägassistans ifall det händer något längs vägen.

0 kr i kontantinsats

När du privatleasar en bil från Toyota behöver du inte betala någon kontantinsats. Förutom uppläggnings- och aviavgifter samt moms så är det endast leasingkostnaden som gäller. Denna förblir densamma under hela leasingperioden (förutsatt att den överenskomna körsträckan inte överskrids).

Fördelar när du privatleasar en elhybrid

Låg fordonsskatt

Tack vare våra elhybriders låga utsläpp blir fordonsskatten ofta 200 kr/mån lägre med de nya WLTP-reglerna, jämfört med en jämförbar bensindriven bil.

50% av körtiden på el

Med våra elhybrider kan du i genomsnitt köra halva tiden på 100% el tack vare att de drivs av både en elmotor och en förbränningsmotor som fungerar sömlöst tillsammans.

Låg bränsleförbrukning

Våra elhybrider har klassens lägsta CO2-utsläpp till följd av att en stor del av körtiden går att köra helt på el. Förutom lägre utsläpp, innebär detta även lägre bränsleförbrukning och färre tankningstillfällen. En billigare bensinnota helt enkelt!

Alltid automat

I våra elhybrider är automatlåda alltid standard, till skillnad från andra aktörer som kan erbjuda automat som ett tillval som kan kosta från 250 kr mer i månaden.

/

Mer från Toyota

Toyota Elhybrid Elhybrid Elhybriden är det mest bekväma sättet att köra på el då det inte behövs några sladdar för att ladda batteriet. Så här fungerar det! Dags för ny tjänstebil? Dags för ny tjänstebil? En lite mindre? Eller kanske en lite större? Eller precis lagom? Vi har elhybrider som passar alla. Våra tjänstebilserbjudanden Våra tjänstebilserbjudanden Se våra erbjudanden som passar dig som tjänstebilsförare, egenföretagare och inköpare. Toyota transportbilar Toyota transportbilar Transportbilar i olika modeller och motoralternativ. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.