Corolla är tillbaka

Nu skriver vi ny historia

Gå med i Min Toyota och få nyhetsbrev med senaste information om priser och beställningsstart för nya Toyota Corolla.
> Klicka här för att gå med i Min Toyota! <

Nu börjar en ny spännande era för världens mest sålda bil. Den bästa Corollan som någonsin byggts finns i två versioner: en sportig och dynamisk halvkombi och eleganta och sofistikerade Touring Sports. Corolla är tillbaka – och den kommer att överraska dig.

För första gången erbjuder Toyota två olika hybridalternativ till en och samma modell. En 1,8 l och en mer kraftfull nyhet på 2,0 l med Toyotas TNGA-plattforms alla fördelar (Toyota New Global Architecture). Nya Corolla är ett rent nöje att köra. Oavsett om du föredrar den kompakta halvkombin eller mångsidiga Touring Sports visar nya Corolla att det är hög tid att välja en elhybrid.

Sportig och dynamisk design

Nya Corolla ser fantastisk ut ur varje vinkel. Den låga, eleganta fronten skapar en sportig profil, samtidigt som den breda formen ger en kraftfull attityd. En imponerande framtoning, LED-strålkastare och möjligheten att välja tvåtonsfärgade karossalternativ gör den än mer oemotståndlig. Och nya Toyota Corolla Touring Sports har en lika mångsidig interiör som exteriör. Inget är lämnat åt slumpen.
 
 

/
Mer körglädje från grunden

TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) har en naturligt låg tyngdpunkt och ett perfekt balanserat chassi för enastående stabilitet, optimala köregenskaper och en oslagbar känsla bakom ratten. Plattformen har resulterat i det mest revolutionerande sättet för Toyota att designa och bygga bättre bilar sedan introduktionen av vår elhybrid. En viktig del i Toyotas mission att ständigt bli bättre.
 
 

/
Europa väljer Toyota elhybrid

Två miljoner förare i Europa och 12 miljoner över hela världen har redan valt en elhybrid från Toyota, som har världens största hybridsortiment. Nu kan du köra var du vill utan att behöva tänka på skärpta utsläppskrav i Europa. Det har aldrig varit enklare att välja elhybrid. Njut av en underbart tyst körupplevelse när du använder elmotorn och upptäck hur smidigt det är med en självladdande bil. Vår väl beprövade 1,8 l elhybrid och den nya 2,0 l elhybrid ger dig precis den kraft du behöver. Båda med lika stor del körglädje.

Vilket alternativ du än väljer får du en bil som inger förtroende och har all den kraft och precision du behöver. TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) erbjuder en naturligt låg tyngdpunkt och ett perfekt balanserat chassi för en enastående stabilitet, optimala köregenskaper och en oslagbar känsla bakom ratten.
 
 

/

Toyota Safety Sense


Gå med i Min Toyota och få nyhetsbrev med senaste information om priser och beställningsstart för nya Toyota Corolla.

Information och utrustning på bilderna är preliminära.

Inställningar för cookies

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på www.toyota.se och för att optimera och personifiera innehåll på vår webbplats och i vår annonsering. Läs mer och anpassa dina inställningar eller godkänn för standardinställningar. Välkommen!