1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Kommer snart
  3. Corolla Hatchback

NYA COROLLA HYBRID

Nu kan du förbeställa hos din närmaste återförsäljare!
OBS. Modellspecifikationerna är ännu preliminära.
Här är en första titt på nya och uppdaterade Corolla. Den har en förfinad exteriör och modernt designad interiör, intuitiv teknik och är utrustad med femte generationens hybridteknik. Världens mest sålda bil är nu bättre än någonsin. Ligg steget före och stå först i kön när nya Corolla lanseras.

Upptäck Nya Corolla

Ny främre grill
Iögonfallande Bi-LED-strålkastare
Sportiga 18-tums mörkgrå maskinbearbetade lättmetallfälgar GR SPORT
Uppdaterade kombiljus bak
Accentuerad bakre stötfångare

Ny främre grill

En undre grill i ny design med högblankt nätmönster, "C"-ornament och bredare dimram som skapar en starkare väghållning.

Iögonfallande Bi-LED-strålkastare

Med inspiration från en rovfågels uttryck, ger de skarpa och horisontella "J-formade" strålkastarna en intensiv och karismatisk look. Med hjälp av innovativa Bi-beam-lysdioder kan du njuta av den unika, dubbla funktionen hos frigångs- och blinkerlamporna.

Sportiga 18-tums mörkgrå maskinbearbetade lättmetallfälgar GR SPORT

De nya 18-tums lättmetallfälgarna är exklusivt designade för GR SPORT och adderar till bilens sportiga karaktär. Den symmetriska signaturdesignen ger stark koordination och tredimensionella egenskaper, vilket ger extra djup och dynamik till Corolla GR SPORT.

Uppdaterade kombiljus bak

För att betona Corollas moderna uttryck och för att ge utmärkt sikt, har de bakre kombilyktorna uppdaterats med ny design. En inbyggd lins skapar ytbelysning och ger ett snyggt utseende.

Accentuerad bakre stötfångare

Det exklusiva utseendet på den bakre stötfångaren har en helt ny design som förstärker bilens moderna, sportiga utseende. Tillverkad av TSOP-material ger den stadga och överlägsen återvinningsbarhet.

Design som sticker ut

Det första du lägger märke till är den djärva och dynamiska exteriören, som kan göras ännu mer iögonfallande med ett tillval av tvåtonslack. Designen är omöjlig att inte lägga märke till; från uppseendeväckande Bi-LED-strålkastare och en ny frontgrill till ett grymt utförande med utrustningsnivån GR SPORT.

Luta dig tillbaka och koppla av

Corolla har designats utifrån dig som kör och är även utrustad med genomtänkt teknik och klassledande komfort för alla passagerare.

Skarpare. Sportigare.

Tycker du att Corolla har en snygg exteriör? Vänta då bara tills du sätter dig i bilen! Våra designers har valt en kombination av högkvalitativa material som tillsammans ser fantastiska ut – och som även ger en tilltalande variation av texturer. Snygga sportstolar kompletterar det sportiga utseendet perfekt. Ingenting gör mer för ett utrymme än ljus, därför är Corolla utrustad med en stämningshöjande belysning genom hela kupén – i en sval nyans av blått och vitt – vilket skapar en snygg, sportig känsla. Det är subtila detaljer, men bara några av många som gör detta till en bil du kommer älska att spendera tid i.

Teknik för en enklare tillvaro.

Intuitiv teknik kan förhöja varje resa - säg hej till Toyota Smart Connect! Njut av sömlös molnbaserad navigtion, röststyrning (Voice Agent) och trafikuppdateringar i realtid. Den nya pekskärmen på 10,5 tum, utrustad med Apple CarPlay och Android Auto™, är integrerad på instrumentbrädan och ger dig tillgång till dina favoritappar i din smartphone samt en mängd körinformation. Instrumentbrädans display har också uppdaterats med en ny 12,3-tums kombimeter som kan anpassas i fyra olika lägen, allt efter dina önskemål: Casual, Smart, Sport och Tough.

Apple och CarPlay är varumärken som tillhör Apple Inc. Android och Android Auto är varumärken som tillhör Google LLC.

Anslut till din Toyota, var du än är.

Den smarta tekniken i kupén ser till att allt är synkat mellan din bil och din smartphone. Appen MyT är specifikt designad för att göra ditt bilägande enklare och öppnar upp en hel värld av uppkopplade möjligheter. Du får snabb och smidig tillgång till funktioner för att bland annat analysera data från dina resor och fjärrstyrning av din bil.

Kraft utan kompromisser

Bättre prestanda utan att kompromissa med effektiviteten. Vår femte generationens självladdande hybridteknik ger dig förbättrad acceleration och kraft utan att öka CO2-nivåerna. En ny uppgraderad 2,0l-motor ger till och med minskade utsläpp.

En fröjd att köra

Toyotas elhybrider är härliga att köra. De är otroligt smidiga och responsiva och när du kör genom staden kan du njuta av tystnaden i det helt elektriska läget. De sparar också bränsle och minskar utsläppen, samtidigt som de är lika enkla att köra som en vanlig bil. Dessutom behöver du aldrig stanna för att ladda. Så det är ingen överraskning att Toyotas elhybrider har valts av över 12 miljoner förare runt om i världen.

Upptäck körglädjen

Alla GR SPORT-modeller drivs av ett banbrytande fullhybridsystem. Njut av att köra med 1,8 eller 2,0 liters hybridmotorer som genererar stor kraft och acceleration, i kombination med låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Toyotas TNGA-plattform möjliggör för fantastisk styrning och en lägre tyngdpunkt.

Toyota T-Mate – säkerhet längs vägen, oavsett vart du är på väg

Toyota Corolla är utrustad med T-Mate för att stötta dig som förare och göra körningen ännu säkrare. Detta inkluderar den senaste generationen av Toyota Safety Sense, liksom möjligheten att uppdatera funktionerna trådlöst.
  • Toyota Safety Sense Förbättringarna i systemets drift och funktionalitet inkluderar Aktivt krockskyddssystem med accelerationsdämpning vid låg hastighet som reagerar på plötslig användning av gaspedalen vid låg hastighet; stöd för att undvika kollisioner (collision avoidance support) när du svänger i en korsning; Emergency Steering Assist som nu kan reagera på mötande fordon; undvikande av lateral kollision och kurvhastighetsminskning. Trådlösa mjukvaruuppdateringar kommer att hålla funktionerna uppdaterade och gör det möjligt att addera nya.
  • Förarassistans Vår Döda vinkeln-varnare (BSM) upplyser föraren om ett fordon befinner sig nära men utom synhåll i backspeglarna. Det är speciellt användbart vid omkörningar. Corolla har även Emergency E-call (nödsamtal) och Adaptivt automatiskt helljus (AHS).
  • Parkeringsassistans Dessutom är Corolla utrustad med ytterligare innovativa T-Mate-funktioner för parkeringsassistans, såsom Safe Exit Assist (SEA) – med Döda vinkeln-varnaren (BSM) som hjälper föraren att undvika en kollision mellan en öppen dörr eller urstigande passagerare med fordon eller cyklister som kommer bakifrån – Rear Seat Reminder System (RSRS) som varnar föraren ifall passagerare eller objekt har lämnats kvar i baksätet och Varningssystem för korsande trafik vid backning med autobroms (RCTAB), för att nämna några. Det ger dig självförtroende bakom ratten och skapar en ännu säkrare körmiljö för dig och andra trafikanter.

Toyota Corolla galleri

Utforska Corolla-serien

En storlek passar inte alltid alla. Vår Corolla Hybrid-serie är designad med en rad funktioner för att bäst passa dina individuella behov.