1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Garanti & Service
Jag vill....

Proace City Professional

Kort

Proace City - Professional - Kort
Från
Från 465 900 kr exkl. moms
Finansiering från
Villkor
  • Dimljus fram
  • Gummimattor
  • Säkerhetskit
Proace City - Professional - Kort
Icy White (EPR)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Säkerhet

Känn dig trygg och säker med Toyota Safety Sense.

Toyota Safety Sense är en svit av förarassistans-teknologier som hjälper till med allt från att upptäcka potentiella kollisioner till att övervaka vägskyltar, för att hålla dig säker.

Krockkuddar är placerade över hela kupén

Sju SRS-krockkuddar är installerade över hela fordonets interiör för att säkerställa att varje passagerare är väl skyddad vid en kollision.

Eurocare Vägassistans

Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

 

 

Service

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.