1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt
Jag vill....

Yaris Hybrid Active

5-dörrars

Yaris - Hybrid Active - 5-dörrars
Från
254 900 kr
Finansiering från
Villkor
 • Fälgar 15",lättmetall,silver (5-dubbelekrade)
 • Skymningsrelä
 • Backkamera
3.8 l/100 km
87 g/km
Framhjulsdrift
1,5 HSD
Yaris - Hybrid Active - 5-dörrars
Pure White (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

CAR OF THE YEAR 2021

59 oberoende journalister från hela Europa, inklusive Sverige, valde Yaris som etta, dessutom med 26 poängs marginal till tvåan på listan. Och det i konkurrens med samtliga märken och modeller på marknaden.

Några av sakerna som stod ut med Yaris var den attraktiva designen, höga säkerheten, de goda köregenskaperna och låga utsläppen med den uppdaterade hybriddrivlinan.

Läs mer om utmärkelsen här Opens in new window

ALLT I SAMMA PAKET.
YARIS.

Full med teknik som gör vardagen enklare för dig som förare. Med det världsledande säkerhetssystemet Toyota Safety Sense som standard, får du bland annat ett avancerat krockskydd som hjälper dig att upptäcka dolda faror. Du kommer även snabbt märka hur gator, trånga hörn och skarpa kurvor knappast blir en utmaning. Du kommer helt enkelt få uppleva en helt ny typ av framkomlighet.

EXTERIÖR DESIGN

Iögonfallande proportioner. Sportig look. Otyglat yttre. Yaris är dock ännu mer, körning och parkering inne i stan blir en enkel match. Dessutom fylld med innovativ design och teknik som sätter föraren i fokus.

IMPONERANDE PRESTANDA

Yaris Hybrid är en elhybrid med fjärde generationens elhybriddrivlina som ger direkt respons, effektivitet och elegans i ett. Tillsammans med en knivskarp körupplevelse gör Yaris Hybrid dig redo för allt. Stor kraft, enastående bränsleekonomi och imponerande prestanda – byggd på över 20 års erfarenhet. 

FÖRSTKLASSIG SÄKERHET

För oss är säkerhet en rättighet – vilket är varför Yaris är utvecklad till att bli vår säkraste Yaris någonsin. Ett avancerat och lika aktivt säkerhetssystem hjälper dig att hålla koll. Och det är standard i Yaris.

INSPIRERANDE TEKNIK

Yaris levererar en förarmiljö som sätter dig i hjärtat av en teknik i framkant. Från intelligenta säkerhetssystem till speciellt utvalda premiumfunktioner är Yaris fullpackad med teknik som gör ditt liv på vägen enklare och säkrare.


Yaris Galleri

360°

 • Design

  DESIGN SOM TAR DIG FRAMÅT

  Nya Yaris fångar varje ögonblick med sin uttrycksfulla design som avslöjar passionen för nya äventyr och kärleken till rörelse.

 • GÖR VARJE RESA TILL ETT NÖJE

  Med över 20 års erfarenhet i ryggen och med det nya, lätta litiumjonbatteriet i den nya 1,5 l hybriddrivlinan bevaras ännu mer kraft. Dessutom kan det självladdande hybridsystemet ta vara på ännu mer överbliven rörelseenergi under körning. Njut av att köra upp till 80% av tiden på el när du kör i stan.

 • ÄNNU MERA KRAFT

  Yaris Hybrid kommer med fjärde generationens elhybriddrivlina som ger direkt respons, effektivitet och elegans i ett. Yaris drivs med en 1,5 l trecylindrig motor som både finns med och utan hybrid. Med högt vridmoment levererar 1,5 i motorn en sömlös och steglös acceleration. Lika smidig som Yaris är i stan, lika perfekt är den på motorvägen.

 • INSPIRERAD TEKNIK

  Yaris levererar en förarmiljö som sätter dig i hjärtat av en teknik i framkant. Från intelligenta säkerhetssystem till speciellt utvalda premiumfunktioner är Yaris fullpackad med teknik som gör ditt liv på vägen enklare och säkrare.

Förstorad skärm Stäng

Kampanjer

Inget innehåll hittades