1. Covid-19
Jag vill....

Toyota informerar

Med anledning av Coronaviruset Covid-19.

Spridningen av Covid-19 påverkar oss alla, därför är det viktigt för oss på Toyota att både kunder och medarbetare känner sig trygga. Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra försiktighetsåtgärder löpande.

Hela Toyota känner för de som drabbats av pandemin och vill visa stor tacksamhet och respekt till alla som jobbar inom vården eller på annat sätt möter och kämpar mot corona-viruset.

Som generalagent har Toyota Sweden AB, tillsammans med våra återförsäljare och vår huvudkoncern Toyota Motor Corporation, vidtagit omfattande åtgärder för att bromsa spridningen av viruset och samtidigt säkerställa en stabil verksamhet för att kunna stötta våra kunder i denna exceptionella situation.

Av omtanke, både om våra besökare och våra anställda, har vi vidtagit flera åtgärder för att värna om allas hälsa:

  • Installerat skyddsglas vid våra kunddiskar.
  • Handdesinfektion vid entrén och på flera ställen i lokalen.
  • Tydliga avståndsmarkeringar i golvet.


Toyota Sweden AB

MER INFORMATION

Våra återförsäljare och verkstäder håller öppet som vanligt. I dessa tider är det naturligt att ha frågor och funderingar inför ett besök. Därför gör alla våra återförsäljare och verkstäder sitt yttersta för att tillmötesgå våra kunders önskemål.

Kontakta gärna din återförsäljare eller verkstad innan besök om du har frågor.

Hitta din återförsäljare

Alla våra verkstäder och serviceställen håller öppet som vanligt och du som kund är varmt välkommen för både service och reparationer. Under april upplevde vi tyvärr en del störningar i leveranserna av vissa reservdelar och tillbehör på grund av logistikutmaningar i Europa. Dock har vi sett att från och med sista veckan i april har situationen gradvis förbättrats och vi hoppas att så snart som möjligt kunna återgå till normalläge. Oavsett så kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa till. Kontakta gärna din Toyota-verkstad om du har frågor!

Boka service     Hitta din återförsäljare / verkstad

Toyota Financial Services har samma öppettider som vanligt och jobbar aktivt för att påverkan ska bli så liten som möjligt så att våra samarbetspartners och kunder inte drabbas mer än nödvändigt.

Vi får många samtal och frågor som rör situationen kring coronaviruset och Covid-19 varför Toyota Financial Services öppnat mailadressen covid19@toyota-fs.com dit du kan ställa dina frågor direkt. Toyota Financial Services besvarar självklart alla era frågeställningar men ber om överseende då det i rådande läge kan ta lite tid.

Har du frågor kring försäkring så kan du ringa Toyota Bilförsäkrings kundservice på telefon 0771 – 54 54 00 eller Eurocare 0771 – 33 00 66.

Mer om Toyota Financial Services kundservice

Med anledning av den rådande situationen har vi just nu svårt att svara på frågor om eventuella leveransförseningar. Vi upplever däremot inga förseningar av redan tillverkade bilar och samtliga av våra återförsäljare och serviceställen i Sverige håller i dagsläget öppet som vanligt.
Vi övervakar situationen noggrant och så fort vi vet mer återkommer vi tillsammans med våra återförsäljare till de kunder som eventuellt berörs.

Kontakta gärna din återförsäljare om du har några frågor.

Hitta din återförsäljare