1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt
Jag vill....

Hilux Invincible

X-Cab

Hilux - Invincible - X-Cab
Från
Från 491 920 kr exkl. moms
Finansiering från
Villkor
 • Fälgar 18", lättmetall, svarta (5-ekrade)
 • Adaptiv farthållare
 • Backkamera
4WD
2,8 TURBO D-4D AdBlue™
Hilux - Invincible - X-Cab
Super White 2 (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

Vinnare i världens tuffaste rally

Sedan 1978 har det beryktade Dakarrallyt varit definitionen av utmanande körförhållanden. Toyota Hilux kan inte bara stoltsera med ett antal pallplaceringar, utan även som segrare. Detta genom att Nasser Al Attiyah och hans co-driver Mathieu Baumel tog hem segern för Toyota GAZOO RACING både 2019 och nu senast 2022.

 

Toyota GAZOO RACING


Hilux Galleri

360°

 • Design

  DESIGN SOM STICKER UT. OAVSETT TERRÄNG.

  Hilux har fått ett nytt framparti och skärmbreddare som ger den ett mycket kraftfullt uttryck. Även bakpartiet är nytt med bakljus med LED teknologi och ett rejält Hilux emblem runt handtaget för baklämmen. Värstingen Invincible har nya svarta 18” fälgar, skärmbreddare, hasplåt, sidosteg och en stor grill med 3D effekt för att nämna några saker.

 • LEGENDARISK KVALITET OCH UTHÅLLIGHET

  Ju värre miljö, desto bättre trivs Hilux. I Lapplands gruvor, i Australiens ödemark och i öknar runt om i världen är Hilux den vanligaste bilen. Och det är ingen slump, vi har utvecklat bilen för att klara dessa miljöer i över 50 år.

 • INGEN VÄG? INGA PROBLEM.

  Hilux är utrustad med fyrhjulsdrift, diffspärr, hög markfrigång och de allra senaste elektroniska hjälpmedlen för ökad framkomlighet. Givetvis är nya Hilux utrustad med Toyota Safety Sense som standard och den är mycket bekväm och tyst även på vanlig landsväg.

 • DIN PLATS. DIN VÄRLD.

  Oavsett om du kör Hilux på jobbet eller fritiden så kommer du att uppskatta dess moderna interiör. Det är lätt att hitta en bra körposition och materialen håller hög finish. Apple CarPlay och ett kraftfullt högtalarsystem från JBL gör resan ännu trevligare.

Förstorad skärm Stäng

Kampanjer

Message if content does not exist