1. Nya bilar | Toyota Sverige
  2. Sportbilar
Jag vill....

Sportbilar

Upptäck våra GR-modeller

För förare som älskar att köra

Toyotas GR-modeller är en serie sportbilar. Upptäck vår pulshöjande körglädje.

Äkta körglädje från racingbanan

Toyota har utmanat gränserna inom motorsporten för att kunna tillverka ännu bättre bilar i över sex årtionden. GR-serien är ett bevis på den filosofin. Sportbilar som bygger på all den kunskap och teknik som formas under tävlingarna, för att kunna appliceras på bilarna som förare kan njuta av varje dag.

 

Ren sportbilskänsla

GR-modellerna är rena sportbilar som tillverkats för att kunna leverera pulshöjande körglädje - waku-doki. Den exalterade känslan bakom ratten gör att du känner dig som ett med bilen. Direkt. Balanserad. Rolig att köra. Själva syftet är inte att ta sig från A till B, utan att få dig att känna dig levande. Det här är sportbilar som du bara vill fortsätta köra.

 

Upptäck GR-serien

GR-serien har utvecklats genom att använda sig av all den kunskap och expertis som Toyota fått genom alla år på racingbanan.

GR YARIS. Oändlig körglädje.

GR Yaris är inte någon vanlig småbil. Den är utvecklad och framtagen av experterna bakom TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team och är direkt sprungen ur WRC för att tillföra banbrytande racingteknik till vägarna. Tack vare det avancerade GR-FOUR 4WD-systemet är den kraftfull, smidig och säker i minsta rörelse för att kunna leverera oändlig körglädje.
Upptäck GR Yaris

TOYOTA GR SUPRA. 100% känsla.

Efter 17 år är vår ikoniska Supra äntligen tillbaka i GR-utbudet. Med prestanda som utvecklats av TOYOTA GAZOO Racing är detta en sportbil i sin renaste form; en 50/50 viktbalans, bakhjulsdrift och motorer som levererar  pulshöjande kraft och smidighet vart du än kör.
Upptäck GR Supra

Designad för alla sinnen

Design inspirerad av motorsporten, förarfokuserade kupéer och pulshöjande körglädje i minsta detalj. Varje sekund bakom ratten på en av våra GR-modeller är ren njutning för förare som älskar att köra.

Upptäck TOYOTA GAZOO Racing

TOYOTA GAZOO Racing förkroppsligar Toyotas åtagande att övervinna alla begränsningar för att ständigt tillverka ännu bättre bilar. Vi kommer alltid att fortsätta utveckla våra fordon utifrån motorsportens extrema förhållanden.

Vi tävlar med våra bilar för att pressa oss själva till att lära oss från de absolut tuffaste utmaningarna.Att tävla på alla typer av vägar - oavsett utmaning - inspirerar oss att ständigt tillverka ännu bättre bilar. Vi utvecklar Toyotas framtida DNA.

Vi kommer att fortsätta tävla för att ta friheten, äventyret och körglädjen till alla ute på vägarna.

Toyota GR SPORT-modeller

GR SPORT-modellerna är inspirerade från TOYOTA GAZOO Racing och tar en stor dos dynamisk körglädje in i vardagen. Varje modell är designad för att uttrycka attityd in i minsta detalj och kombinerar ett unikt, atletiskt yttre med en sportig interiör och premiumfunktioner.
Upptäck mer

Upptäck våra biltyper