1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt

Ändra

Corolla Hybrid Style

5-dörrars

Corolla - Hybrid Style - 5-dörrars
Super White 2 (040)

Från

313900.0

Finansiering från

Från 3 016 kr/mån

Villkor

Motor

2,0 Hybrid Synergy Drive

Garanti

3 år

Corolla - Hybrid Style - 5-dörrars

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

TOYOTA COROLLA HYBRID

Snygg, stilren, effektiv och med en körglädje utöver det vanliga är Corolla Hatchback en ikon. Oavsett livsstil kommer du kunna njuta av fjärde generationens självladdande hybridteknik. Och för första gången kan du välja mellan två olika motoralternativ – 1,8 l elhybrid och 2,0 l elhybrid med Hybrid Dynamic Force. Dessutom med alla fördelar som den nya plattformen Toyota New Global Architecture (TNGA) ger.

TOYOTA SAFETY SENSE SOM STANDARD

Corolla är utrustad med de senaste uppgraderingarna inom Toyota Safety Sense. Det unika säkerhetssystemet varnar för potentiella faror och ger dig förarassistans på en helt ny nivå för att göra resan för både dig och dina medpassagerare så avslappnad och säker som möjligt.

5 AV 5 STJÄRNOR I EURO NCAP 2019

Corolla presterade mycket starkt i samtliga fyra testmoment i Euro NCAP krocktest och har tilldelats maximala fem av fem stjärnor för imponerande bra krocksäkerhet.

10 ÅRS GARANTI PÅ HYBRIDBATTERI

Du som har valt en elhybrid från Toyota ska känna dig trygg – länge - därför har du även 10 års batterigaranti på hybridbatteriet om du efter de första 5 åren genomför en årlig service eller vart 1.500 mil hos våra specialister. Garantin förlängs då med ett år/1.500 mil.

APPEN FÖR DITT BILÄGANDE

MyT är vår app som består av ett flertal uppkopplade tjänster för din bil, designade för att göra ditt liv enklare. Med MyT-appen kan du koppla upp och hålla kontakten med din Toyota.


Corolla Hatchback Galleri

360°

 • Design

  DESIGNAD ATT DRA BLICKARNA TILL SIG

  Corolla har en kraftfull och dynamisk exteriör med en bred väghållning, elegant silhuett och låg motorhuv. Med sportiga 18-tums lättmetallfälgar, LED-strålkastare och lackfärg i Bi-tone som tillval kan intrycket dessutom göras ännu mer iögonfallande.

 • EN HÄRLIG KÖRUPPLEVELSE

  Att köra en elhybrid har aldrig känts så bra. Välj mellan två olika hybriddrivlinor till din nya Corolla. Motorn på 1,8 l ger en tyst och mjuk körupplevelse, precis som du kan vänta dig av en Toyota, medan den nya Hybrid Dynamic Force motorn på 2,0 l tar dig till en helt ny nivå. Med massor av kraft och en steglös acceleration för dynamisk körning blir den mest vardagliga bilturen en upplevelse utöver det vanliga.

 • FÖRARASSISTANS FÖR ALLAS SÄKERHET

  Det innovativa säkerhetspaketet Toyota Safety Sense med en rad olika funktioner för förarassistans, hjälper Corolla till att förutse potentiella faror längs vägen och hjälper dig att agera mer effektivt. Med bland annat backkamera, Döda vinkeln varnare. (BSM), Rear Cross Traffic Alert, Intelligent parkeringsassistent och ett Adaptivt Automatiskt Helljussystem (AHB) blir varje resa lika enkel som njutningsfull. Så att du kan känna dig säker på att både du och dina passagerare kan njuta av en trygg åktur, vart ni än ska.

Förstorad skärm Stäng
Dra i bilden för att se fler vinklar Dra i bilden för att se fler vinklar

Kampanjer