1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Översikt
Jag vill....

RAV4 Style

SUV 5-d

RAV4 - Style - SUV 5-d
Från
455 900 kr
Finansiering från
Villkor
 • Fälgar 18", lättmetall (5-dubbelekrade, svartlackerade)
 • Mörktonade rutor bak
 • Baklucka elektriskt manöverbar
130 g/km
5.8 l/100 km
AWD-i
2,5 VVT-i Hybrid Synergy Drive
RAV4 - Style - SUV 5-d
Tvåtonslack 1G3/218 (2QZ)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/se/sv

KOMBINERAR STIL, SÄKERHET OCH PRESTANDA – UTAN KOMPROMISSER.

RAV4 har en kraftfull framtoning med sin robusta exteriör och stilrena interiör. En mängd aktiva säkerhetsfunktioner inger förtroende och gör att du alltid kan känna dig trygg, var du än kör.

Lär dig mer om vår SUV RAV4 och upptäck fler av våra modeller i vårt showroom online.

SÄKERHET SOM STANDARD

RAV4 är utrustad med Toyota Safety Sense, som har blivit ännu bättre med nya, smarta funktioner. Upplev förarassistans på en helt ny nivå samtidigt som du behåller full kontroll i alla situationer.

5 AV 5 STJÄRNOR I EURO NCAP 2019

RAV4 presterade mycket starkt i samtliga fyra testmoment i Euro NCAP krocktest och har tilldelats maximala fem av fem stjärnor för imponerande bra krocksäkerhet.

10 ÅRS GARANTI PÅ HYBRIDBATTERI

Du som har valt en elhybrid från Toyota ska känna dig trygg – länge - därför har du även 10 års batterigaranti på hybridbatteriet om du efter de första 5 åren genomför en årlig service eller vart 1.500 mil hos våra specialister. Garantin förlängs då med ett år/1.500 mil.

MyToyota-appen för ditt bilägande.

MyToyota är vår app som består av ett flertal uppkopplade tjänster för din bil, designade för att göra ditt liv enklare. Med MyToyota-appen kan du koppla upp och hålla kontakten med din Toyota.

RAV4 SOM TJÄNSTEBIL

RAV4 kombinerar en hög förarposition och utmärkt sikt runt om. Kupén erbjuder en avkopplande miljö med många praktiska och enkelt åtkomliga förvaringslösningar. Det rymliga och breda bagageutrymmet har ett helt slätt golv utan tröskel som gör det lätt att skjuta in även mycket tunga väskor.

UPPTÄCK MERDra och rotera för att se RAV4 från alla vinklar.


RAV4 Galleri

360°

 • Design

  DESIGNAD FÖR ATT STICKA UT

  RAV4 är byggd för att köras och designad för att synas. I kombination med det robusta utseendet och skarp, dynamisk styling – är resultatet en riktigt snygg SUV som tar dig var som helst, med både säkerhet och stil.

 • SMART OCH EFFEKTIV

  Med den kraftfulla 2,5-liters Hybrid Dynamic Force-motorn får du en extremt bra kombination av imponerande acceleration och för klassen otroligt lågt CO2-utsläpp vilket ger en mycket fördelaktig fordonsskatt.

 • STOR, DJÄRV OCH SMIDIG

  RAV4 må se ut som en imponerande SUV, men den är förvånansvärt smidig med utmärkt sikt och imponerande enkel att manövrera - vilket gör den lätthanterlig vid stadskörning. Med en total längd på 4,6 meter och en hel svängradie på bara 11 meter fungerar den lika bra på smala vägar som i skarpa kurvor.

 • REDO FÖR ALLT

  Toyota Safety Sense har förbättrats med fler och mer intelligenta funktioner. Det innebär att RAV4 nu kan göra ännu mer för att hjälpa dig - vilket ger dig sinnesro i alla körsituationer. Till exempel kan det aktiva krockskyddssystemet upptäcka cyklister under dagen, liksom fotgängare på natten.

Förstorad skärm Stäng

Kampanjer

Message if content does not exist