1. Nya bilar | Toyota Sverige
 2. Transportbilar
Jag vill....

Transportbilar

Toyota Professional hjälper dig som företagare med produkter och tjänster som behövs för att bygga ditt företag. Upptäck hur vi kan hjälpa just dig.

När varje jobb räknas

Om du letar efter transportbilar, försäkringar, snabb service eller vägassistans så är Toyota Professional din partner. Med vårt breda utbud av transportbilar och tjänster, kan vi hjälpa dig så att ditt företag alltid rullar på.
 • Toyota Relax

  Toyotas garantier ger ditt företag en trygghet du kan lita på. Vi är stolta över våra bilars kvalitet och tillförlitlighet. Därför levereras din Toyota med tre års garanti. Därefter kan du aktivera Toyota Relax – garantin som gäller dig som servar bilen hos en auktoriserad Toyota-verkstad. Toyota Relax gäller i 12 månader eller 1.500 mil och kan förnyas årligen, tills bilen är upp till 10 år eller gått 20.000 mil, beroende på vad som inträffar först. Med våra garantier kan du slappna av i vetskapen om att du och ditt företag är i trygga händer.

 • Toyota Eurocare - Vägassistans

  På Toyota gör vi våra fordon så pålitliga som möjligt. Men problem kan ändå uppstå, på grund av till exempel dåligt väder eller dåliga vägförhållanden. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 10 år gammal.

 • Toyota Non Stop

  Med Toyota Non Stop kan du få en lånebil när din är på service. Boka den samtidigt som du bokar din service för att vara säker på att vi har lånebil tillgänglig. Vi erbjuder lånebilar både till dig som kör pick-up och skåpbil, allt för att förenkla din arbetsdag.

 • Finansierings- och försäkringslösningar för transportbilar

  Toyota Professional erbjuder skräddarsydda finansierings-, leasing- och försäkringslösningar anpassade för företag. Som din försäkringspartner för transportbilar, erbjuder vi en enda kontaktpunkt för professionell skadereglering, kvalitetsreparationer med mera. Njut av tryggheten och minimera störningarna med Toyota Professional.

01

Stöd för ditt företags behov

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, transportfordon och tjänster för att ge ditt företag bästa tänkbara stöd.
02

Mer än bara transportfordon

Vi bygger vår grund på principerna om kvalitet, omsorg och fullständig sinnesro. Toyota Professional är en partner du kan lita på.
03

Rätt verktyg för jobbet

Vi försöker alltid att hitta de bästa verktygen för jobbet och erbjuder en servicenivå som aldrig sviker dig.

Upptäck Toyota Professional

På Toyota Professional förstår vi hur viktigt ditt fordon är för ditt företag och vi gör alltid vårt bästa för att du ska kunna fortsätta driva det framåt. Vårt breda utbud av produkter och tjänster finns för att hjälpa ditt företag.

Utforska våra transportbilar

Oavsett om du driver ett stort eller litet företag, kan du vara säker på att vi har rätt skåpbil eller pick-up för dig.

Kolla in våra specialerbjudanden, som vi uppdaterar kontinuerligt, och hitta rätt transportbil för dina behov. 

 

Kampanjer

Oavsett om du är ett litet eller stort företag kan du vara säker på att vi kommer att förse dig med skåpbilar och pickuper av högsta kvalitet. Kolla in vårt kampanjutbud av specialerbjudanden nära dig och hitta rätt fordon för dina behov.
No promotion found